Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Acht tips van het verlies van de Patriots voor de Chargers in week 13


Foxborough, MA – Verschillende statistieken illustreren de aanvallende strijd van de Patriots na een 6-0 nederlaag tegen de Chargers in Gillette Stadium op zondag.

Voor het eerst in hun 64-jarige geschiedenis werd New England twee keer in hetzelfde seizoen op eigen veld buitengesloten. De Patriots werden ook het eerste team in het Super Bowl-tijdperk dat drie opeenvolgende wedstrijden verloor terwijl ze tien of minder punten toestonden, en ze zijn ook het eerste team dat 26 punten toestond over een periode van drie wedstrijden en alle drie de wedstrijden verloor sinds 1950.

Tijdens het post-Brady-tijdperk onder hoofdcoach Bill Belichick konden de Patriots nog steeds laag scorende wedstrijden winnen waarin hun verdediging hen droeg en de aanval net genoeg plays maakte om als beste uit de bus te komen. Die overwinningen hielden de Pats het hele seizoen 2022 relevant. De verdediging zou het hoofd hoog moeten houden, maar de aanval is zo in de war geraakt dat het team van Belichick is gezakt naar 2-10 omdat de overwinningen waarmee ze hun record een jaar geleden opdreven er niet meer zijn. Vorig seizoen denk ik aan overwinningen op de Jets en Colts. Die wedstrijden gaan niet meer in hun voordeel, en nu dat het geval is, wat blijft er dan nog over voor dit team?

De sfeer in de kleedkamer na de wedstrijd was dat de verdedigende spelers zich verslagen voelden, en dat de aanvallende spelers hun frustraties begrepen. New England heeft nu twee verschillende beginnende quarterbacks uitgeprobeerd, en omdat alles terugverwees naar de selectieopbouw van hoofdcoach Bill Belichick, was Bailey Zappe net zo teleurstellend als Mac Jones.

Hoewel de dalingen van de Chargers in regenachtige omstandigheden een rol speelden, had New England zondag zijn beste defensieve prestatie in meer dan een maand. In tegenstelling tot de laatste twee wedstrijden beschikt LA’s achtste scorende aanval over een all-star quarterback met grote spelers, en de verdediging van Pats was goed voorbereid op de aanval van OC Kellen Moore. Ondanks het record van het team blijft de verdediging hard spelen. De spelers en de verdedigende staf verdienen de eer dat ze aan het touw blijven trekken terwijl de aanval geen resultaat oplevert.

“Het gaat over spelen met trots. Het gaat over het op film zetten van goede dingen, het vertegenwoordigen van je achternaam, het vertegenwoordigen van je familie. Naar buiten gaan en strijden omdat we met 2-10 zijn, we gaan niet naar de play-offs. Maar het gaat over trots, goede dingen op film zetten die mensen willen zien.”

“Ik heb een topaanval op zes punten gehouden. We houden ze op zes punten en komen niet eens in de eindzone. Ik heb niets om mijn hoofd aan te laten hangen. Ik ben trots op onze verdediging. Volgende week moeten we sluiten Ganzenei”, vertelde Davon Godchaux aan Patriots.com.

Als ontevreden Patriots-fan kun je hoop vinden dat de verdediging niet ver verwijderd is van de strijd, vooral als je rekening houdt met de grote personeelsverliezen als gevolg van blessures. Het andere sprankje hoop is dat nu de Cardinals de Steelers hebben verslagen, de Patriots nu de tweede algemene keuze in de NFL Draft van 2024 hebben – #TheTanks is springlevend. Dat is waar wij ons bevinden.

Hier zijn acht observaties terwijl de Patriots dit seizoen naar 2-10 dalen met een nederlaag tegen de Chargers in Gillette Stadium op zondag:

1. Krachtig spel van het spel gepresenteerd door Enel: Chargers S Derwin James Sacks QB Bailey Zappe bij vierde downpoging in vierde kwartaal

De verdediging verdient een pluim voor hun prestatie zondag, maar we kunnen niet met een goed geweten positieve acties blijven benadrukken nu de Patriots in dit tempo verliezen.

De beste kans van New England om punten op het bord te zetten kwam halverwege het vierde kwartaal, na hun langste aanvalsspel sinds week 9. Na een goed getimed einde waarbij tweedejaarsontvanger Tyquan Thornton 39 yards won, werd Zappe op de rug ontslagen. -to-back plays om de drive te beëindigen, inclusief een zak op de vierde en vijfde plaats van de LAC 30.

Vanwege regenachtige omstandigheden ging hoofdcoach Bill Belichick ervoor op de vierde plaats in plaats van te proberen een velddoelpunt van ongeveer 47 meter te maken om er een 6-3 score van te maken. Belichick zei dat rookie-kicker Chad Ryland vanwege de omstandigheden problemen had tijdens de warming-ups met lange afstanden.

Gn En Head