Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Absage in de laatste minuut: Selenskyj spreekt maar niet in Video zu US-senatoren


DEr is een Oekraïense president Wolodymyr Selensky die aanwezig zal zijn na de Democratische Leiders van de Amerikaanse Senaat, maar niet in het videoformaat van Senatoren en Senatoren, en voor meer US-Hilfen voor ons land. In de laatste minuut kwam het nieuws, zei Chuck Schumer op de persconferentie. Meer details zijn niet waar.

De Briefing hinter schlossenen Türen war für Dienstagnachmittag (Ortszeit) geplant. Schumer ging in beroep tijdens een persconferentie in een republikeinse rechtbank, maar de VS-Hilfen zullen binnenkort worden aanvaard. “Dit is een meer historisch moment”, aldus het rapport. De mens durft niet langer te wachten.

Lees Sie auch

Wolodymyr Selenskyj op Truppenbesuch in de regio Odessa

De Bisher van het Amerikaanse Congres heeft ingestemd met de Mittel für die Ukraine nach Bend der Regierung zum Jahresende komplett aufgebraucht sein. Als het parlement geen zaken doet, zal de regering onafhankelijker zijn, met meer steun voor de toekomst van Oekraïne en de bescherming van zijn eigen strijdkrachten in Kiev, geschreven door de directeur van het Nationale Huis van Afgevaardigden, Shalanda Young, tijdens een bijeenkomst in Montag. lichten Brief an die Führung in beide Kongresskammern.

Gn De hed