Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Aankoop van de Goitzsche soll rückgängig toegestaan


van MDR SACHSEN-ANHALT

06. december 2023, 12:18 uur

De plaatselijke Goitzsche-Verkauf soll rückgängig was geautoriseerd. Dat heeft de stad Bitterfeld-Wolfen am Montagabend in één keer besloten. Der Käufer soll vertragliche Pflichten letzt haben. Mitglieder des Stadtrats zeigten ich erreut über die Entscheidung. Als u weet wat u moet doen, hoeft u nooit goed geschreven tekst te ontvangen.

Aktuelle Nachrichten des Mitteldeutschen Rundfunks finden Sie jederzeit bei mdr.de en in der MDR Aktuell-app.

Der omstRITen Goitzsche-Verkauf for zehn Jahren soll rückabgewickelt zijn. Dat is de stad Bitterfeld-Wolfen entschieden. Na informatie over de MDR SACHSEN-ANHALT heeft u de stad en het stadsverkeer in de stad met de best mogelijke gezondheid, voor de aankoop met de koopwaar-Konzern gehoord door de noodzakelijke basisuitrusting. Dafür zou eigenlijk een unieke bijzondere gelegenheid zijn. De Beschluss zou onder de Ausschluss der Offentlichkeit gebeuren.

Stadträte Bruchmüller, Weise und Ziegler in Bitterfeld-Wolfen erfhond

Stadtrat Kay-Uwe Ziegler (AfD) zei dat hij de eerste was die de beslissing in de stad erft. Na nog meer jaren zal er in de toekomst meer geluk zijn voor een andere situatie. Der Verkauf habe in seinen unter Vorspiegelung falscher Tatsachen stattgefunden. Dat is het allerbelangrijkste, daarom konden alle mensen die hier woonden hier wonen.

Kay-Uwe Ziegler (AfD) zei trots te zijn op het besluit van de stad.
Afbeelding: MDR/SAH

Stadtrat Uwe Bruchmüller (parteilos), van andere manieren van de Ungereimtheiten an der Goitzsche vanaf de CDU ausgetreten-oorlog, begrüßte de de Beschluss ebenfalls. Er wordt gezegd dat MDR SACHSEN-ANHALT een van de meest ontevredenen is in de ondoorzichtige omgeving van de aankopen van de Goitzsche gegeben. Ja, bij het thema is het meer als de Verkauf der Goitzsche. Dit is waar vanwege de onvoorspelbaarheid van de regio. Het politieke mandaat is in eenig geval gevallen missbraucht be. Nu komen er wat dingen uit de regio.

Der Beschluss zal met een grotere gezondheid worden getroffen. Nun müsse man abwarten, wie de reactie van de Erwerbers der Goitzsche ausfalle is. Je bent van harte welkom om een ​​man te zijn die recht heeft op gerechtigheid vanwege de relatie die je hebt, ten behoeve van de zielen die mensen in jouw regio ontvangen.

Uw Bruchmüller (parteilos) is erg blij, vanwege de daadwerkelijke beslissingen die zullen volgen.
Afbeelding: MDR/SAH

Torsten Weiser, gemeenteraad van de SPD, zei: “Dat is een historische scheiding, die wordt beïnvloed door de factiegrenzen, en dat de vertraging zal voortduren.” Als u problemen heeft gehad, betekent dit dat de bijzondere omstandigheden zich niet zullen voordoen. Jetzt is een juristisch man in een bepaalde situatie. Kijk, jij bent de beste voor de bitterwolfdieren en voor de burgers die daar wonen.

Dat is een historische scheiding, die buiten de grenzen van de facties wordt doorgevoerd, vanwege de vertraging in de komende jaren.

Torsten Weiser, SPD-gemeenteraad in Bitterfeld-Wolfen

Afbeelding: MITTELDEUTSCHER RUNDFUNK

Vertragliche Pflichten sollen bij Verkauf der Goitzsche verletzt bein signal

De stad beschouwt de overweging van de aankoop van MDR-informatie met de vertraging in de betaling, die vom Käufer verletzt als sollen zal beschouwen. Verzorg uw bos-, outdoor- en wandelpaden met de aangekochte grondstoffen. Dit betekent dat u zonder vertraging van uw tijd kunt genieten. Deze rechten zijn niet van toepassing – wie mit de Käufer vertraglich vereinbart – ins Grundbuch eingetragen sein. Der Anspruch der Stadt auf diese Eintragung verjährt am kommenden Sonntag – dann ist der Verkauf genau zehn Jahre her.

Oberbürgermeister Armin Schenk (CDU) zei dat de beslissing van de stad nu een zaak van groot belang is, gezien de waardering voor de resultaten van de beslissing. Met een sociale kans willen we graag onze geschriften met u delen. Het duurt lang om het proces te voltooien. Die Folgen seien noch nicht abschätzbar.

Anwälte prüften Tausende Seiten

De Beschluss zur Rückabwicklung is de Ergebnis der Rechtlichen Überprüfung des Goitzsche-Verkaufs durch aine Leipziger Kanzlei. Sinds juli heeft de klant 3.000 certificaten ontvangen. In 2013 werd ongeveer 1.500 hectare verkocht in de Gemeenschap en de See-Flächen in de Goitzsche en in de Merckle-Tochter – voor relatief kleine prijzen daartussen en hun euro per kwadratmeter.

Voorheen was de Schieflage und Liquidation des communes Unternehmens BQP, das Flächen zuvor besaß. Als een liquidatie helemaal niet vreemd zou zijn, zou dat voor Zweifel het beste zijn. De afgelopen jaren waren er een aantal fractionele arbeidersgroepen in de stad, wat resulteerde in het eerdere werk.

Wie MDR-Recherchen ook zegt, heeft geprofiteerd van de aankoop van de Grundstücke van de gemeenschappen en van lokale politici. De bouw van de kasteelterrassen in Muldestausee zou anders worden ontwikkeld als de investeerder ernaar zou kijken en bouwplannen zou maken.

Meer over Thema Goitzsche-Verkauf

MDR (Daniel Salpius, Lucas Riemer, Leonard Schubert) | Vervaldatum op zijn vroegst 4 december 2023.

Dit thema in het programma:MDR FERNSEHEN | 05. december 2023 | 19:00 uur Uhr

Zeg alles

Zeg alles

Gn De hed