Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

A1 bei Wuppertal wegen Eisplatten bis Montagfrüh beperkt – Nachrichten – WDR – Nachrichten


Als dit het geval zou zijn, zou de Autobahn morgen om 12.00 uur verlengd kunnen worden. Houd er rekening mee dat de snelweg in de richting van Keulen tot 5 uur open blijft.
A1 bij Wuppertal, wegen Eisplatten bis Montagfrüh geblokkeerd
WDR Studios NRW
03.12.2023
00:42 Min.
Verfügbar tot 10.12.2023
WDR Online

Straßen NRW en een externe man zijn begonnen in de Sonntagmittag, das Eis an der Brücke zu entfernen. Dafür was een kraan op de Autobahn-set.

Waar komt het water hier uit de brug?

Schon in de Nacht van de Sonntag zou na de politie de Wasserquelle op de Brücke hebben gevochten, in de Dunkeln-leider op Erfolg. Degenen zoals na de Grund für das Eis zullen morgen versterkt worden. Op het moment dat ik prioriteit heb, is het zo dat de autosnelweg sneller gaat dan de snelweg, waar hij is. Het is gedempt, dat er een waskanaal in de brugconstructie verborgen is.

Als de Autobahn toegankelijk is, zullen reizen en reizen in Keulen gemakkelijker zijn en zal het WDR-verkeersbeheer eenvoudiger zijn. Die Strecke ab dem Wuppertal-Nord op de A46 Richting Düsseldorf sei wegen desperrten A1-Teilstücks auch schon sehr full.

Bahnstrecke maakt zich geen zorgen


Eis an der Blombachtalbrücke | Afbeelding: Georg Johannes Lembeck

De Bogenbrücke überspannt das Tal des Blombachs. U kunt de landweg verlaten en vervolgens de A1, die hier drie keer toegankelijk is, en de snelweg tussen Wuppertal en Remscheid verlaten. De spoorlijn is niet onderworpen aan een slagboom, maar is niet onderworpen aan de eisen van de brugconstructie en blijft functioneren.

Unsere Quelle

  • Melding van de politie
  • WDR Verkehrsstudio
  • Autobahn GmbH

Gn De hed