Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

1. FC Köln: Autobaan-Horror! FC-Talente in tödlichen Unfall verwickelt | Sport


Schlimme Nachrichten.

Als het goed is Horror-Unfall op de A555 in Wesseling (NRW) tussen Keulen en Bonn sinds reizen tussen mannen en vrouwen.

Jetzt kommt raus: Zwei Nachwuchspieler des 1. FC Keulen Solen an dm dödlichen Unfall beteiligt signaal, de boodschap van de „Express“.

Je kunt op weg naar de Hause de Regional League Games spelen met Keulen U21 tegen Fortuna Keulen (3:3), als het om Crash gaat.

De 1. FC Köln beste informatie over de Express: “We werden geïnformeerd over het ongeval en de spelers over de gebeurtenissen van de 1. FC Köln werden ontvangen.”

Was genau ist passionrt?

Een VW stierf na het ongeval in vlammen, die beide neerstortten. Brandbestrijdingstroepen met 30 Einsatzkräften an, löschten den Brand. Ein Schwerverletzter kwam tot rust in de kliniek.

Drama bij Interview Tennislegende leeft voort

Teaserafbeelding

Quelle: BILD

Die Unfall-Ursache is niet duidelijk.

Neem uw volgende VW-voertuig mee met meer dan één auto, inclusief een Mercedes en een Audi. In beide gevallen kun je je eigen twee jongemannen dragen (drie 20, één 21).

Wie weet dan waar de Audi of de VW naar verwijst. Er zal voldoende tijd zijn om het signaal van de Abfahrt Wesseling te ontvangen, in welk geval ze kunnen genieten van de Autobahn. Dabei ramms de VW, schleuderte gegen Mercedes en fing schließlich Feuer.

De handhaving van de politie: het kan illegaal zijn om tussen de Audi en Mercedes stattgefunden te rennen. De Handys aller vier jonge mannen worden veiliggesteld.

Er wordt gebruik gemaakt van vuurwapenvoertuigen met lichtmasten die als ramp kunnen worden ingezet

Er wordt gebruik gemaakt van vuurwapenvoertuigen met lichtmasten die als ramp kunnen worden ingezet

Foto: 7aktuell.de/Alexander Franz

Sicher ist jetzt: Twee van de vier jongemannen sinds de avond van de FC. De Verkeerscommissarissen zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van de andere twee auto’s, die van het ongeval te verwachten was.

Gn DE germ